NORMAL

NORMAL on myymäläketju, joka myy täysin normaaleja tuotteita epänormaaleilla hinnoilla.

Myymme päivittäistuotteita, kuten Ajax-puhdistustuotteita, Gillette-parranajovälineitä, L’Oréal-hiustenhoitotuotteita ja Maybelline-meikkituotteita.

Ostamme merkkituotteita sieltä, missä ne ovat halvimpia, joten voimme myydä ne sinulle edullisin hinnoin.

Pystymme tarjoamaan merkkituotteita kilpailukykyisin hinnoin, sillä tuomme tavarat suoraan jakelijoilta kaikkialta EU-maista. Ostamme tuotteet edullisin hinnoin ilman turhia välikäsiä. Siksi voit usein säästää 30–60 % markettihintoihin verrattuna.

NORMAL tarjoaa paljon muutakin kuin päivittäistuotteita kiintein edullisin hinnoin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatusia kokemuksia jokaiselle käyntikerralle. Siksi lisäämme valikoimaamme vakiotuotteiden lisäksi jatkuvia uutuuksia. Löydät meiltä esimerkiksi makeisia, joihin olet törmännyt vain ulkomailla tai kasvovoiteita, joita myydään yksinoikeudella vain NORMAL-myymälöissä. Tuotevalikoimamme muuttuu jatkuvasti, myymälämme tarjoavat siis aina uudenlaisen ostoskokemuksen.

Avasimme ensimmäisen myymälämme Tanskassa huhtikuussa 2013. Sen jälkeen olemme laajentuneet nopeasti, ja meillä on tällä hetkellä yli 400 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Ranskassa, Portugali ja Suomessa.

Kauppakatu 3
26100 Rauma

+358 50 455 2759
FI0163@normal.fi